Cumhuriyet Mahallesi, Atakent Caddesi No:24 Çankaya/Ankara

Çiğli Arçelik Servisi – Çiğli Arçelik Teknik Servis Ekipleri

04.01.2021
484
Çiğli Arçelik Servisi – Çiğli Arçelik Teknik Servis Ekipleri

Hemen hemen her alanda kullanılan elektronik eşyalar bilinçsiz kullanım ile deformeye uğrayabilir. Çiğli Arçelik servisi ile irtibata geçerek yeni aldığınız elektronik eşyalarınızın kullanımı hakkında bilgi talebinde bulunabilirsiniz. Evimizde en çok kullanılan bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, buzdolabı, televizyon gibi önemli eşyaların kullanımı kişilerin bilgisi dahilinde yapılmalıdır. Örneğin çamaşır makinesi nasıl kullanılır? Çamaşır makinesi kullanımı ile ilgili birçok yanlış bilgi bulunmaktadır.

Arçelik bayilerinden aldığınız yeni çamaşır makinesi ile ilgili kullanım bilgisini ürün paketinde bulunan kullanma kılavuzlarından edinebilirsiniz. Kullanma talimatına uygun kullanım gerçekleştirmelisiniz. Makineyi aldığınız marka personelleri kullanım talimatları konusunda sizlere gerekli bilgiyi sunacaktır. Bu verilen talimatlar doğrultusunda yıkama yapmalısınız.

Beyaz Eşya

Çiğli Arçelik servisi köklü bir firma olan Arçelik markasının ürünlerinin işlevselliğini tamamlamak için hizmet vermektedir. Çalışanlarımız alanında, uzman deneyimli yerinde onarım tamirat yapabilecek, bilgi ve birikime sahip seçilmiş özel elemanlardır. Firmamızda çalışan ekiplerimiz sertifikalı ve belgeli onaylanmış çalışanlardır, beyaz eşya servisi olarak aynı gün servis hizmeti ve aynı gün onarım imkanı sağlamaktadır. Bulunduğunuz konuma, en geç iki saat içinde servis olanağı, sunuyoruz, uygun fiyat tarifesiyle en makul şekilde hizmet veriyoruz. Ayrıca telefon desteği soru görüş fiyat bilgisi veriyoruz, tüketici dostu olarak fiyat bilgisi vermekten asla imtina etmiyoruz, yedek parça olarak, kaliteli ve orijinal parça kullanıyoruz.

Çiğli Arçelik Teknik Servisi

İzmir Çiğli ilçemizin değerli müşterilerine Çiğli Arçelik teknik servisi hizmeti veriyoruz. Çiğli Arçelik servisi kaliteyi hesaplı çözümler ile ayaklarınıza getiriyor. Kaliteli çözümleri vizyon edindiğimiz Beyaz eşya servisinde Çiğli’de hizmet veriyoruz. Arçelik marka tüm beyaz eşya ürünlerinizde onarımı yapıp üzerine de parça garantisi vermekteyiz, garanti dışı kalmış cihazınız için sunduğumuz bu çözüm sizleri memnun etmek için tasarlandı. Gezici ekiplerimiz Çiğli bölgesine istediğiniz saat ve gün hizmet vermektedir. Yalnızca Arçelik’e çalışmıyoruz, diğer marka beyaz eşya ürünleri içinde uzman ekiplerimiz servise ihtiyacı duyduğunuz her an kapınızda.

Teknik servise ihtiyacı olan Arçelik çamaşır makinenizi, Arçelik bulaşık makinenizi ve Arçelik buzdolabınızı sorunu her ne olursa olsun yerinde tamir edip, böylelikle uzman ekiplerimizin yaptığı işi kendi gözünüzle görmenizi sağlayıp, sizleri günlerce çile çekmekten kurtarıyoruz. Birkaç saat içinde sonuç alıyorsunuz.

Mağazalardan aldığınız elektronik eşyalar konusunda bilgi sahibi değilseniz kullanma kılavuzundan sonra mağaza personellerinden ya da Çiğli Arçelik servisi ekiplerimizden destek talebinde bulunabilirsiniz. Aldığınız her ürünü kullanma talimatlarına uygun olarak kullanmanız cihazınızın ömrünü uzatacaktır. Ayrıca cihazınızın arıza durumunda Çiğli Arçelik servisi ile iletişime geçerek bilir kişiler tarafından servis hizmeti almanız yine cihazınızın ömrünü uzatır. Elektronik eşyalar değerli ve bilinçli kullanılırsa hayatımızı çok kolaylaştıran ürünlerdir. Her nesnenin ihtiyacı olan bakım işlemi elektronik eşyalarda da geçerlidir. Temizleme işlemi de yine kullanma talimatına uygun yapılmalıdır ve cihazın modeline göre belirlenen aralıklar ile cihazlar prizde değil iken temizlenmelidir.

Çiğli Arçelik Servisi Ekipleri

Kaliteli servis anlayışı ve uygun fiyatları ile müşterilerinin 1 numaralı tercihi olan Çiğli Arçelik servisi İzmir’ in tüm bölgelerinde uzman ve eğitimli ekibi ile teknik servisi hizmeti vermektedir.
Sahip olduğunuz Arçelik için ihtiyaçlarınız doğrultusunda güvenlik esaslarından ödün vermeden hizmet veren Çiğli Arçelik servisi montaj bakım arıza ile ilgili kaliteli çözümler sunarken sizleri uzun ömürlü cihazların sahibi yapıyor, tamir işlemini kalıcı sonuçlar sağlayacak şekilde gerçekleştirerek ömürlük kullanımlarınıza katkıda bulunuyor. Arçelik servis ekibimizden merak ettiğiniz her konu hakkında bilgi alabilirsiniz.

İzmir Çiğli Arçelik servisi olarak müşteri memnuniyetini kendisine ilke edinen hizmet ve servis anlayışımızla siz değerli müşterilerimize kesintisiz hizmet vermekteyiz. Çiğli Arçelik servisi telefon numarası vasıtasıyla bizlere ulaşabilir uzman Arçelik servisi personelimizden kısa sürede destek alabilirsiniz. Arçelik yedek parça ve servisi konusunda uzman ve eğitimli teknik personelimize servis hizmeti hakkında istediğiniz soruları sorabilirsiniz. Ekibimiz her gün onlarca müşterinin servis talebine hızlı ve garantili bir şekilde yanıt vermektedir. Servis, bakım, tamir ve kontrol hizmetlerinde sorunlar tespit edilerek sizden onay alınır daha sonra arıza onarılır ve ihtiyaç duyulması halinde parça değişimi yapılır. Çiğli Arçelik servisi sırasında cihaz parçalarından herhangi birinin değişmesi durumunda mutlaka orijinal Arçelik yedek parçası kullanılır ve değişen parça size teslim edilir. Arıza ve sorunlarınıza hızlı bir şekilde çözüm bulunur. Kaliteli hizmet ve orijinal Arçelik yedek parçalarıyla teknik servis hizmetini sorunsuz bir şekilde almış olursunuz.

Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Bir Yorum Yazın

Hizmetlerimiz Hakkında Daha Fazla Bilgi Almak İçin Bizi Arayabilirsiniz:
SERVİS ARA